Kilder til oplysninger om programmet

Kaspersky Safe Kids-siden på Kasperskys websted

Kaspersky Safe Kids-siden kan du se generelle oplysninger om programmet, dets funktioner og egenskaber.

Kaspersky Safe Kids-siden indeholder et link til onlinebutikken, hvor du kan købe eller forny dit abonnement på programmet.

Kaspersky Safe Kids-siden i vidensbasen

Vidensbasen er et afsnit på webstedet for Kasperskys kundeservice.

Kaspersky Safe Kids-siden i vidensbasen kan du læse artikler med nyttige oplysninger, anbefalinger og svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du køber, installerer og bruger programmet.

Artiklerne i vidensbasen kan give svar på spørgsmål, som vedrører både Kaspersky Safe Kids og andre programmer fra Kaspersky. Artikler i Vidensbasen kan også indeholde nyheder fra kundeservice.

Gå til vidensbasen via rullemenuen Hjælp

Diskutér Kaspersky-programmer på Kaspersky Support Forum

Hvis dit spørgsmål ikke kræver et omgående svar, kan du diskutere det med Kaspersky eksperter og andre brugere i vores Forum.

På dette Forum kan du se diskuterede emner, skrive kommentarer og oprette nye diskussionsemner.

Gå til forummet fra rullemenuen Hjælp

Bemærk: Brug af websteder kræver en aktiv internetforbindelse.

Hvis du ikke kan finde en løsning til dit problem, skal du kontakte kundeservice.